BrightStaffing is hét Easypay alternatief

Easypay biedt net als ons een oplossing voor de interimsector. Wilt u meer weten over BrightStaffing als alternatief voor Easypay? Lees dan zeker verder.

5 Redenen waarom interimkantoren voor BrightStaffing kiezen

Gebruiksklaar & intuïtief

Onze oplossing is direct klaar voor gebruik zonder ingewikkelde implementatieprocedures. Met een korte online training ben je snel op weg. En als je vragen hebt, zijn wij beschikbaar om je te helpen!

Flexibel

BrightStaffing biedt ondersteuning gedurende alle fases van het interimproces. Als je nog andere tools wilt gebruiken, kun je die naadloos koppelen via API’s.

Software in de cloud

Onze oplossing is de enige op de markt die volledig in de cloud wordt gehost. Dit betekent dat het altijd en overal toegankelijk is en altijd up-to-date blijft.

Efficiëntie

Met onze eenvoudige en efficiënte software beheer je alle stappen in het uitzendproces. Het koppelen van de juiste kandidaat aan het gezochte profiel was nog nooit zo snel!

Behoud van klanten

Dankzij onze snelheid, proactieve aanpak en lage foutenmarge zijn we een betrouwbare partner voor onze klanten.

Waarmee kan BrightStaffing je helpen?

 • 01

  Kandidaten

  Met onze software kun je gegevens van uitzendkrachten bewerken en opslaan, zoals hun studieachtergrond, werkervaring, competenties en contactinformatie. Ook kun je alle communicatie met hen gemakkelijk opvolgen.

  02

  Bedrijven

  Beheer gemakkelijk de gegevens van jouw klanten, inclusief hun contactinformatie, en volg effectief  alle communicatie met hen op.

  03

  Vacatures & matching

  Maak eenvoudig vacatures aan en publiceer deze direct op jouw website en in de VDAB-database. Bovendien kun je gebruik maken van onze matching functionaliteit om de beste kandidaat te vinden.

 • 04

  Contracten

  Zodra je een kandidaat hebt gematcht aan een vacature, maak je gemakkelijk een contract aan en verstuur je deze naar de klant. Daarnaast volg je het contract op tot aan de ondertekening en kun je actieve contracten eenvoudig beheren en verlengen.

  05

  Facturen

  Nadat je de prestaties hebt ingevoerd, kun je met behulp van de controlefunctie alles nakijken. Vervolgens genereert de software automatisch facturen en verstuurt deze naar de klant. Indien nodig kunnen er achteraf nog correcties worden uitgevoerd.

  06

  Payroll

  Je kunt loongegevens en eventuele correcties rechtstreeks naar Partena Professional verzenden, die zorgt voor de uitbetaling. Bovendien kun je via onze tool gemakkelijk maaltijd- en ecocheques bestellen en staat ons team van experts klaar om al jouw payroll-, technische- en juridische vragen te beantwoorden.

 • 07

  Analyse

  Met behulp van onze software haal je inzichten uit al jouw data, zoals het succes van een uitzendkracht of de winstgevendheid van een klant.

Deze klanten kozen voor BrighStaffing

Bekijk alle referenties

Jouw uitzendbedrijf ook optimaliseren?

We nodigen je graag uit om bij ons langs te komen op kantoor, of we kunnen vrijblijvend bij jou langskomen om samen te bekijken wat BrightStaffing voor jou kan betekenen. Laat jouw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om een kennismakingsgesprek te plannen.