• Matching
  • Optioneel

Jobdigger

De meest complete en actuele verzameling leadsvacaturedata en doelgroepdata

Kennis van de arbeidsmarkt heb je nodig om bijvoorbeeld op basis van groeikansen en risico’s jouw strategie te bepalen en uit te voeren, om processen te verbeteren, om meer leads te genereren, acquisitie te plegen of om sneller en efficiënter te werven.

Werf efficiënter door beter inzicht te krijgen in je doelgroep. Jobdigger Insights geeft je niet alleen de pullfactoren en reisbereidheid van je doelgroep, maar laat ook zien via welke kanalen je ze het beste kunt benaderen.

Jobdigger beschikt over tenminste vijf jaar historische en actuele vacature data en arbeidsmarktinformatie van landelijk, provincie en COROP niveau (arbeidsmarktregio) tot aan gemeenten en standplaats. We beschikken over de meest complete en actuele verzameling vacatures van Nederland, waardoor het niet meer nodig is om het internet af te struinen op zoek naar interessante leads.

Jouw uitzendbedrijf ook optimaliseren?

Wij nodigen je graag uit op ons kantoor of komen vrijblijvend bij je langs om samen te kijken wat BrightStaffing voor jou kan betekenen. Laat hier je gegevens achter en we contacteren je zo snel mogelijk voor een kennismaking.