• Documenten
  • Optioneel

Unified Post

De missie van Unifiedpost Group is om organisaties te helpen sterke digitale connecties te bouwen met hun klanten en leveranciers, en zo zaken doen gemakkelijk en slim te maken.

Ons cloud-based open netwerk van consumenten en organisaties – klein en groot, lokaal en internationaal – helpt bij samenwerking, digitale interactie, uitwisseling van documenten en betalingen, en bij cash flow optimalisatie. Daarnaast stelt het ons en onze partners in staat om aanvullende data gedreven diensten te ontwikkelen die organisaties helpen groeien.

Binnen ons beveiligd en betrouwbaar netwerk kunnen we elke deelnemer voorzien van de juiste tools om zijn aan- en verkoop processen te digitaliseren. Deze tools variĆ«ren van mobiele apps en online toepassingen tot volledig geintregreerde oplossingen via goed gedocumenteerde API’s.

Jouw uitzendbedrijf ook optimaliseren?

Wij nodigen je graag uit op ons kantoor of komen vrijblijvend bij je langs om samen te kijken wat BrightStaffing voor jou kan betekenen. Laat hier je gegevens achter en we contacteren je zo snel mogelijk voor een kennismaking.